test

Get This Wan Hazel Home Get This.

Thursday, June 16, 2011

Perlu ramai blogger berjiwa Islamik

HARIAN METRO :: Jumaat, 10 Jun 2011
SHAH ALAM : Negara memerlukan ramai pelayar maya khususnya pendakwah seperti di blog dan laman sosial Twitter dan Facebook yg benar2 Islamik berikutan ancaman penyebaran maklumat dipercayai terpesong drp ajaran Islam sebenar menerusi medium itu semakin berleluasa.


Assalam..Nie 1 perenggan dari keratan akhbar Harian Metro..Aku skong sgt artikal nie..
Bertapa kerajaan sedar akn kepentingan wujudnya blogger berjiwa Islamik nie..
Bila timbul isu terpesong nie baru la blogger Islamic d pandang..muhahahah XD (agaknya la)
Persoalnnya...?? ADAKAH BLOG2 ISLAMIC INI JADI IKUTAN ???????????
Aku tak nak komen pape la..Korang fikir sndr ye :)
Aku na mengajak korang2 sume,marilah kita beramai2 menyahut seruan kerajaan nie XD
Tak yah jadi blog islamic sgt,ckup la lorang ad ksedaran na mnyebarkan ilmu agama :)
Tak pon jum kita beramai-ramai m'ban blog yg mengutuk Islam..bhahahaha XD

p/s : ilmu bermanfaat harus dikongsi :)
Sila utarakan sebarang pandangan :)


Thanks For Reading My Entry :)

11 comments:

ceritasekupang said...

tapi rasanya mungkin tak ramai yang menyerlah sebab tu yang diorang tak nampak golongan ni..

SitiSafiyyah said...

eh sape kate blog yg ade unsur2 islamik tak ramai yg nak masuk?? contoh macam blog solihin zubir dan hami asraff. hehe :)

Mss Ieza said...

cs :angguk mungkin :angguk

ss : hehe , kbyakn nye la :)

miss ct said...

Assalamualaikum ieza..
ct suka pergi ke blog2 yg berunsurkan islamik...ct dpt byk sgt ilmu... =)

Cikgu Fikri said...

blog islamik dpt bg ilmu..
bagus.. :)

dreamygirl said...

betul..let us change together :-)

Mss Ieza said...

ct : wassalam..btl..sy pown sme :)

fiq : yap..tmbah ilmu :)

girl : thaths right :)

Bro ahmad said...

nak kena banyak belajar nie
dakwah untuk tunjuk jalan kepada kebaikan banyak dan besar pahala

Mss Ieza said...

bro..btl tu..bkongsi pe yg kita tw, klu xtw kita btanya pd mreka yg lbey arif :)

Mr.Kerro said...

kalau tak dapat jadi bloger islamik, kita selitkan artikel2 islamik dlm blog kita :)

Mss Ieza said...

mk @ btl tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat Room



Shoutbox