test

Get This Wan Hazel Home Get This.

Wednesday, August 24, 2011

"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"

"ASSALAMUALAIKUM"

Setelah di tag oleh BL dan Lynn. Akhirnya saya telah memujuk diri untuk  turut serta segment phat nie. Sila klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)



Seperti tahun-tahun sebelumnya saya akan beraya di rumah suami mak dengan abah tersayang. Almaklum la ai kan cingle.


Jemputlah datang beraya dan memeriahkan rumah saya di Palong 15,Gemas,Negeri Sembilan. Kalau nak alamat detail lagi,mintak kat aku sendiri (kalau berani..hehe gurau je)


Kalau berniat juga nak datang raya rumah, jangan risau pasti tidak akan mengecewakan yang datang. Tahun nie menu special satay goreng dan otak-otak. Datanglah beramai-ramai memeriahkan rumah saya :)


Nak tag :: Lynn , BL , Aleeya

p/s :: saje aku nak tag bl gn lynn blk XD, thanks aleeya coz bg tag..hehe

Thanks For Reading My Entry :)

3 comments:

AleeyaLiya said...

orang negori rupenyerr..
apapun jauh la kampung kita miss.. :( xleh gi raya umah miss..

Phat said...

tq sudi join segmen phat...sejam jugak dari pilah nk ke palong tu hehe...anyway selamat hari raya maaf zahir batin ;-)

Queen F said...

uihh oghang nogori ruponyo :D apa ye menu utama kat negeri sembilan kalau time raya? selamat berhari raya ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat Room



Shoutbox