test

Get This Wan Hazel Home Get This.

Sunday, July 24, 2011

Blogger tak jujur

Assalamualaikum

Entry kali nie lebih berbaur kepada luahan perasaan aku sebgai NEWBIE dalam dunia blog nie..
Pernah tak korang d'text "FOLLOW ME, I'M FOLLOW YOU BACK" ahaks..
I bet u..mesti ada la punya..

Punya la aku beria follow, penyudahnya HARAM je =,='
ahahaha..btw dah bnyak kali aku kena..mentang2 la kau blogger baru yg innocent 
 (tipah tertipu bang)

Bukan la aku nak komen pe sangat cume nak nasihat sikit.
Kita semua sama2 blogger.
Tak baik kot buat camtu.
Korang pon sama2 nak naikkan UV.
Pe la salahnya sama2 saling membantu untuk kebaikan bersama

p/s :: aku cuma blogger picisan 


Thanks For Reading My Entry :)

5 comments:

~sHy~ said...

shy setuju..shy pon dah banyak kali kena camtu..tak pe la, shy buat blog pon suka suka je..mengisi masa lapang..hehehe

Norashiqin Kamaruzaman said...

terasa BL :hampa....

BL jenis ta kisah sgt, BL tak polo pon bersebab, sbb ade org ta tggal link la, salah link la, invited readers only la...urmmm,

act, tu hak masing2 nak polo balik or tak...tol tak....yg penting kita jgn mengharap sgt okayh ieza ;)


cuba ieza pk ape tujuan kita polo blog org?? klu BL, bl nak support org tu kasi up polower dia...and lg 1 sbb BL suka N3 dia....dan dan BL tak mngharap pon org tu polo balik....cuba ieza pk kita niat nak support org tu...

so, kat situ kita tak rase la menyirap sgt bila org tu ta polo kita balik...hehhe, takpe ieza, satu ari nnt ape yg ieza buat tu akn dpt balik...t ade yg len akn polo ieza...chill kayhh ~.~

hehhe, sory terpnjng lak komennye

Mss Ieza said...

@~sHy~
shy..haha XD

Mss Ieza said...

@Norashiqin Kamaruzaman
bl..ahaha bkn mksd cm2 la..means org yg sroh kite follow die tp die plak da bile org follow wt derk XD
tp soh kite follow die..
org cmtu la..
actually ieza buat n3 nie coz mbr ieza sik complain je, org soh die follow tp bile di da follow the person and then the person not following her back :)

aliah amirah said...

hehe~saba bnyk2 eh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat Room



Shoutbox