test

Get This Wan Hazel Home Get This.

Saturday, July 23, 2011

SAYA ADALAH BLOGGER GIRL TERMALU


Assalamualaikum

Tajuk entry je sudah cukup menunjukkan sifat aku yg sebenar..ahaha
Pemalu yang teamat sangat
Aku juin sebab aku rasa aku belum cukup berpengalaman dalam dunia blog ditambahkan connection antara blogger belum cukup mantop !!..almaklum la NEWBIE..
Kalau korang berminat nak join bloglist nie sila klik kt banner di ats
Sila rebut peluang, smentara stok masih ada XD

Diperlukan ::

Blogger lelaki seramai = 60 orang
Blogger wanita seramai = 60 orang

p/s :: untuk maklumat lebih lanjut sila view blog En. Shy (harap maklum die lelaki ye..haha)

Thanks For Reading My Entry :)

4 comments:

~sHy~ said...

Miss Ieeza..thanx ye join..shy dah update bloglist ASAP..u r my blogger known..:)

syErAh said...

kak ieza...newbie la sangat..huuu

suke la tgok ikon gerak2 tuh..yang syerah punye xgerak pun..keras je..hehe

Mss Ieza said...

@~sHy~
tq shy :)

Mss Ieza said...

@syErAh
syerah..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat Room



Shoutbox