test

Get This Wan Hazel Home Get This.

Wednesday, July 27, 2011

Contest :: Zaman Kanak-kanak

 

ASSALAMUALAIKUM 

Tak perlu nak aku terangkan,kalau berminat sila klik banner di ats :)

Zaman kanak-kanak adlah zaman yang tidak mugkin aku lupakan..ahaha
Teringat plak betapa agak nakalnya aku dulu..
Time kecik2 dulu selalo kena kejar dengan mak aku, ada ke patut nak sebat aku guna getah paip..haha
(seriously mak aku garang gile dulu,mang famous dgn kegarangannya kat kg..fuhhh)

Paling ku tak boleh lupa, aktiviti masa kecik2 dulu..mandi sungai, tangkap burung, mancing ikan, dan byak lagi aktiviti aku buat..hoho
(Nasib la masa tangkap burung dulu tak kena patuk ngan ular tedung..haha)
Nak2 plak jiran2 aku sume lelaki tambahan plak adik bradik 2 je pompuan, lelaki 4 org..

Kecik2 dulu abg aku suka ajak aku nagan adik main gaduh2..
Yang tak boleh belahnya, cmfm gaduh btl2..b'tumbuk la 3 bradik smpai mak aku yg leraikan
Klau mak aku msok campur cmfm lah t'tiga kne blasah dgn hanger XD

Kebiasaaannya pompuan nie biasa tak lari dari pemainan mak2..
Slalo kalau main mak2, aku tak penah jadi mak..
Aku suroh mbr lelaki yg jadi mak, aku biasanya jadik anak je XD
(ad ke nak suroh pngl aku mak..mang tak la =,=')

Tempat paling aku suka lepak dulu ats pokok..hehe
Kalau dah dapat bejalan, dah maghrib baru igt nak balik rumah..
(klu time maghrib baru blk,bpak aku mang da tnggu dpn pntu dgn rotan d tgn..ahaks)

Seriously mang tak boleh lupa zaman kecik2 dulu..
Camne garang pon mak bapak aku tetap tak pedulik XD
Apa ada kesah, tau nya nak main je..haha

TAG :: LYNN , SYERAH , LUZ

p/s :: kalau nak cite sampai sok tak habis.

Thanks For Reading My Entry :)

6 comments:

syErAh said...

okehh!! klu sempat syerah update

thanks kak sayang...huu

touya said...

ingat zaman kanak-kanak dulu aku hentam berbogel jer lalalalala

Luz Claritta said...

duk atas pokok teringat lak aku kat tarzan.. :)

LemonSusu Skyjuice said...

hhahhha hambik ko ieza kena kejar ngn getah paip..hhahhaa

an nyek said...

ekhh!!! getah paip...berbirat...ak sll kene kot...sakit...hanger baju lagi lah, selalu kene

Nightroad said...

zmn kanak2x mmg sukar dilupakan..he3..
ttb teringat dlu main dlm longkak yg pnuh lumpur time musim pns..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat Room



Shoutbox